Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szalvéta technikák képes leírás - Kreatív.tlap.hu
részletek »

Szalvéta technikák - Kreatív.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kreativ.tlap.hu » Szalvéta technikák
Keresés
Találatok száma - 7 db
A technika leírása

A technika leírása

Néha a legegyszer?bb megoldásokkal érhetjük el a legnagyobb hatást. Egy szalvétából vagy csomagolópapírból kivágott kedves mintával és persze a decoupage-technika segítségével.

Cd dekor

Cd dekor

Decoupage( szalvétatechnika ) Ez az eljárás az egyszerű dekorációkészítés rendkívül széles skáláját tárja elénk. Egy szép szalvétából, vagy csomagolópapírból vett motívummal gyorsan és könnyen díszíthetünk különböző felületeket. Kreálhatunk szebbnél-szebb ajándék-, dísz-, és használati tárgyakat, újjávarázsolhatjuk régi, megkopott tárgyainkat.

Flóra Higiénia

Flóra Higiénia

A Flóra Higiénia Kft elsősorban szalvéta gyártással foglalkozik, fehér 100% cellulóz alapanyagra. Főként egy vagy két színnel emblémázott egyedi különleges szalvétákat gyártunk megrendelőinknek Fols márkanéven. Szalvétáink ajánljuk alkalmakra: reklám, rendezvény, termékbemutató, kiállítás, valamint napi használatra: hotelek, éttermek, pékségek, cukrászdák részére. A fehér egyedi emblémázott szalvéta alig kerül többe, mint egy embléma nélküli színes szalvéta. Termékeink a legelőnyösebbek az ár-értékarányt figyelembe véve

Fols szalvétaüzem

Fols szalvétaüzem

Egyedi reklámszalvétát kínálunk az Ön által megtervezett logóval,:Egy kettő és három rétegű fehér szalvéta alapanyagra, egy vagy két szín nyomtatásával. Egy 2 vagy 3 rétegű színes szalvéta áráért, már saját nevével logójával díszített, fehér emblémázott szalvétát kínálunk. Elképzeléséről egy számítógépes látványtervet készítünk díjmentesen, hogy gyártás előtt láthassa, milyen lesz az Ön által megálmodott szalvéta. A szalvéták termékbemutatókon, rendezvényeken, kiállításon, vagy akár éttermekben az asztalkultúra színvonalának emelésére szolgálhatnak. Az egyedi szalvétákat 2 héten belül kiszállítjuk!

Hobbikuckó

Hobbikuckó

gyöngyékszerek és decoupage technikával készült dobozok

Kreatív Kézműves Kör

Kreatív Kézműves Kör

Telefon - szalvéta technikával Először óvatosan le kell venni az elő- és hátlapot. Zsírtalanítani kell. Fehér lakkal le kell fújni. Érdemes legalább 2-szer, 3-szor, attól függően milyen volt az eredeti. Ha megszáradt, a szalvéta legfelső rétegét leválasztjuk, kivágjuk azt a részletet, amelyet a telefonra szeretnénk ragasztani, 1cm ráhagyással. Bekenjük ragasztóval (decoupage vagy bordűr) a hátlapot és az előlapot. Ráhelyezzük a szalvétát és átkenjük újra ragasztóval. Ha megszáradt bekenjük lakkal. Ha ez is száraz, csak akkor szabad szikével kivágni utólag a gombok helyét és levágni óvatosan a széléről a felesleges szalvétát. Azért fontos erre a sorrendre figyelni, mert igy jó szilárd a szalvéta és biztosan nem szakad el! Ha készen vagyunk visszahelyezhetjük a lapokat! Óvatosan a hangszórónál is ki kell lyukasztani!! A hátoldala megnézhető itt!

Mannamánia : szalvéták

Mannamánia : szalvéták

Mannamánia : szalvéták - KREATÍV HOBBY JÁTÉK AJÁNDÉK SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ TÁRGYAK

Tuti menü